coaching van 50-plussers met vragen over hun loopbaan of hun werk

Nationale werkbezoekdag 2020

Werkgevend en werkzoekend Nederland: Maak kennis met elkaar!

Kijk mee achter de schermen bij bedrijven, organisaties of professionals. Altijd meer willen weten over een bepaalde bedrijfscultuur, branche of vakgebied? Plan een afspraak in tijdens de Werkbezoekdag.

Werkzoekend of carrière switch in overweging? Kom in contact met professionals die werkzaam zijn in een bedrijf, branche of functie waar jou interesse naar uit gaat. Zij vertellen jou hier graag meer over.

Een unieke gelegenheid voor netwerken, arbeidsoriëntatie, kennis en ervaring delen, employer branding en talenten ontdekken. Ga met elkaar in gesprek!

Op 20 november 2019 vonden er ruim 1.000 ontmoetingen plaats. Ruim 300 bedrijven en organisaties openden de deuren.

Loopbaancoach Wilga Janssen

De afgelopen 25 jaar heb ik gewerkt als trainer en coach voor ingenieurbureaus en andere technische bedrijven. Ik trainde en coachte hen bij hun loopbaan en werkvragen.

Sinds 2017 werk ik ook als re-integratiecoach voor het UWV (via Bureau Revenu) en als zelfstandig loopbaancoach voor 50-plus professionals. Mijn werkzame leven ben ik gestart bij Randstad Uitzendbureau. Werken aan werk is dus de rode draad in mijn werkzame leven. Mensen helpen om te groeien en bloeien, mijn drijfveer.

Ik breng voor technisch opgeleide baanwisselaars en werkzoekenden dus ruime ervaring, marktkennis en vakbekwaamheid mee. Die wil ik ook graag inzetten tijdens deze nationale werkbezoekdag.

Meer informatie vind je ook op de site van de nationale werkbezoekdag 2020.

Meer informatie over 50-plus loopbaancoaching?

Neem contact op met mij. De contactgegevens vind je hieronder.

PS. In beeld ?

Werkt bovenstaande link naar YouTube niet?

Klik dan hier. En bekijk het filmpje alsnog.