loopbaan coaching Breda

Woon je naar grote tevredenheid in West-Brabant? Lekker in Breda, Etten-Leur, Roosendaal, Bergen op Zoom of een van de omliggende gemeenten?

Wil je aan de slag met je loopbaan? Vraag je je af wat je in West-Brabant nog meer kunt met jouw kwaliteiten en ervaring? Of weet je dat al en zoek je een ervaren sollicitatie trainer die jou helpt aan een puik cv, LinkedIn profiel en een pakkende motivatiebrief?

Dan ben je bij ons aan het goede adres.

NIEUW NIEUW NIEUW NIEUW

loopbaancoaching en sollicitatietraining in West-Brabant van Mariska van lent en Wilga Janssen.

week van de loopbaan

‘Ik geloof dat het leven je beloont als je het avontuur aangaat’,

zegt Joris Linssen in een interview met het tijdschrift van de ANWB.

En jij?

Wat geloof jij als het gaat om avontuur?
Wat geloof jij als het gaat om avontuur in je loopbaan en in je werk?
Wat is voor jou belangrijk als het gaat om de keuzes die je maakt in je werk en loopbaan?

Ga je nieuwe avonturen aan? Wil je graag regelmatig nieuwe taken, nieuwe projecten, een nieuwe rol of functie? Of hou jij juist erg van het vertrouwde en bekende? Tot welke loopbaankeuzes leiden jouw waarden en verlangens? Hoe geef je die loopbaankeuzes vorm?

Van 13 tot 17 september is weer de week van de loopbaan.

Een uitgelezen moment om stil te staan bij jouw werkplezier en jouw loopbaan. Dat kan door gebruik te maken van ons aanbod 'het gratis loopbaan coachgesprek'. En van onze workshops die we in oktober in West Brabant organiseren. Wil je meer weten? Lees dan hieronder verder of neem contact op met Wilga Janssen.


loopbaancoach West BrabantIk ben een natuurtalent! Maar waarin eigenlijk?

Om allerlei redenen kun je op zoek zijn naar jouw talenten. Dit kan omdat je bezig wilt zijn met je ontwikkeling. Weer weten waar je nu echt goed in bent. Een andere wending in je loopbaan en je leven wilt geven.

Elk mens willen graag groeien en bloeien in het leven.

Je wilt het gevoel hebben dat je je persoonlijke kwaliteiten benut en dat je - ook in je baan - werkt aan waarden, doelen, idealen die er voor jou toe doen. Daar krijg je ook het meeste energie van.

Om je leven op die manier te kunnen leven, moet je weten waar jouw persoonlijke kracht ligt. Welke talenten en persoonlijke kwaliteiten jij in huis hebt. Welke waarden, doelen, ambities of idealen in jouw leven centraal staan.

En dat is precies waar we deze drie workshops vanuit allerlei verschillende invalshoeken en oefeningen mee aan de slag gaan!

Ja, je leest het goed.

Je gaat zelf aan de hand van allerlei oefeningen, handvatten en voorbeelden aan de slag. Op het einde van deze drie bijeenkomsten weet jij jouw antwoord op de vraag: 'waarin ben ik een natuurtalent?'. En je weet in welke
werkomgevingen dat het best passen.

Wil je meer weten over onze loopbaancoaching en sollicitatietraining in West-Brabant?

In het kader van de loopbaanweek van 13 tot 17 september krijg je een loopbaangesprek van 30 minuten van ons cadeau!

Benader een van ons dus voor je gratis persoonlijke kennismaking.


loopbaancoaching West-Brabant